Gravel Ride Brabant - Reusel

Zondag 22 oktober jl. was het zo ver!

De OFM. Gravel Ride Brabant, georganiseerd door NL Tour Rides.

Met 10 wielrenners vanuit BNWL en 1 gast wielrenner (vrouw van …. 😉) hadden wij onszelf opgegeven voor deze leuke, uitdagende graveltocht van ca 75 km. Een aantal wielrenners kwamen op zaterdagmiddag al richting Reusel en verbleven in hun camper of in een B&B.

Na een heerlijk bakkie koffie en het ophalen van onze startnummers, klikten wij om 0930 uur (de start was tussen 0930-1100 uur) in de pedalen. Let’s go! De routes van de Gravel Ride Brabant doorkruisen de Nederlandse en Belgisch Brabantse Kempen. De route was voor 80% onverhard.

Het was een pittige graveltocht (ivm best heeeel veel onverhard en ruig terrein en hele diepe plassen…) Na ca 45 km was er een uitgebreide verzorgingspost. Heerlijke koffie, sportvoeding, fruit, koeken, sportdrank etc….Meer dan genoeg voor de interne mens.

Op naar de laatste ca 30 km’s! Onderweg hebben we 2 kleine buitjes gehad maar verder was het heerlijk fietsweeren zaten wij met een big smile op de fiets, genietend van de herfstkleuren en al het moois om ons heen.

Bij de finish lagen er heerlijke broodjes met een XXL hamburger op ons te wachten. Smullen maar!

Zittend aan een picknicktafel in het zonnetje, hebben wij deze mooie graveltocht nog even de revue laten passeren en de mooie/grappige momenten met elkaar gedeeld. Na het wassen van onze fietsen en het ophalen van de goodiebag, zijn we allen weer huiswaarts gegaan.

Op naar de volgende graveltocht! 🙂

Het BikeTeam BNWL