Warning: The magic method Preloader_Plus\Preloader_Plus::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/b/c/biketeambnwl.nl/httpd.www/wp-content/plugins/preloader-plus/inc/preloader-plus.php on line 94 Warning: The magic method Preloader_Plus_Pro\Preloader_Plus_Pro::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/b/c/biketeambnwl.nl/httpd.www/wp-content/plugins/preloader-plus/preloader-plus-pro/inc/preloader-plus-pro.php on line 59 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/b/c/biketeambnwl.nl/httpd.www/wp-content/plugins/preloader-plus/inc/preloader-plus.php:94) in /customers/c/b/c/biketeambnwl.nl/httpd.www/wp-includes/pluggable.php on line 1416 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/b/c/biketeambnwl.nl/httpd.www/wp-content/plugins/preloader-plus/inc/preloader-plus.php:94) in /customers/c/b/c/biketeambnwl.nl/httpd.www/wp-includes/pluggable.php on line 1419 Club Tours – Biketeam BNWL

Club Tours

Het hele jaar fit blijven ? We got you!

Met ons programma voor zowel binnen als buiten streven we ernaar om gedurende het jaar in beweging te blijven. Tijdens de koude donkere dagen bieden we oplossingen voor indoor cycling, maar zodra de mooie dagen weer aankomen plannen we onze tours door het hele land.

Najaar en Winter

In het najaar en in de winter is het helaas ’s avonds te donker en risicovol om clubritten buiten te organiseren. We bieden de optie aan om indoor te rijden en maken daarvoor gebruik van de aplicatie van Zwift.

Via WhatsApp kiezen we een groeprit of we maken een meet-up aan zodat we toch kilometers kunnen wegtrappen.

Een abonnement kost € 15,- per maand en hiermee kun je onbeperkt fietsen met duizenden andere virtuele fietsers in Watopia of een andere wereld.

Zondag overdag (heel het jaar)

Als het weer het toelaat dan wordt er ook geregeld zondag overdag gereden.

In de groep wordt dan gepolst of er voldoende animo is om te rijden, en wordt de startlocatie tevens bepaald.

Over het algemeen starten we vanaf het Zaanse Hoekje in Zaandam (De Watering 1), maar het komt ook wel eens voor dat we de Watertoren in Westzaan uitkiezen omdat het voor de route dan beter uitkomt.

Donderdagavond (voorjaar en zomer)

In het voorjaar en in de zomer als het ’s avonds langer licht blijft, rijden we sowieso elke donderdagavond een clubrit.

We verzamelen om 18.45 uur bij het Zaanse Hoekje, drinken een kopje koffie en rijden daar om 19.00 uur weg.

Dit geldt voor mensen op de racefiets maar ook op de mountainbike. Het Twiske is erg dichtbij het verzamelpunt. Het kan ook wel eens voorkomen dat er ook voldoende animo is voor een andere doordeweekse dag.