Onderhoudt cursus 21-2-2023

Vanuit de vereniging was er een cursus fietsonderhoud geregeld bij 1 van onze sponsoren. De Jongh Fietsspecialist uit Purmerend in samenwerking met Cyclon fiets onderhoudt Vanaf 19.30 uur waren wij welkom. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij, konden wij eerst gezellig bij praten met iedereen. Wat een belangstelling was er voor deze cursus, erg leuk!

Vanaf 20.00 uur werd er in de werkplaats uitgelegd op welke manier, met welke producten en hoe vaak je je racefiets het best kunt schoonmaken. Het is erg belangrijk om je fiets na elke rit (vooral na een regenbui) schoon te maken. Het was vooral erg leerzaam om even te zien welke producten wij daarvoor het beste kunnen gebruiken. Wij kregen een proefflesje Cyclon Wax Lube mee om deze even uit te proberen. Erg attent en dat gaan wij zeker doen! Na deze les kregen wij ook een uitgebreide uitleg over het verwisselen van een binnenband. Daar hebben wij zeker weer iets van op gestoken!

Alle leden krijgen 30% korting op artikelen va Cyclon bij De Jongh Fietsspecialist. Dat is een erg leuke gift waar wij zeker gebruik van gaan maken.

Rond 21.30 uur was de avond afgelopen en hebben wij weer het e.e.a. opgestoken van de tips etc.

Bedankt De Jongh Fietsspecialist en Cyclon voor deze leuke en leerzame avond!

Biketeam BNWL