Sponsortocht 2021

Op 9 oktober om 09.30 uur verzamelden we ons bij het Zaanse Hoekje in Zaandam. Daar werd de rit nog eens doorgenomen, kregen we etenswaar mee voor onderweg en vertrokken we om 10.15 uur richting onze 1e sponsor, Sportswearhouse in Oudkarspel. Daar werden wij heel hartelijk ontvangen met een kop koffie/thee en wat lekkers. Even gezellig met elkaar koffie gedronken en na ca. een half uurtje weer op de fiets gestapt richting onze volgende sponsor De Jongh Fietsspecialist in Purmerend.

Onderweg kwam gelukkig het zonnetje door aangezien het in de ochtenduren nog best fris was en er een aantal in een korte broek en shirt fietsten, wat eigenlijk best een beetje koud was. Heerlijk stukje naar Purmerend. Over dijkjes, langs het water en in de zon. Wat willen we nog meer?

Ook bij deze sponsor werden wij weer heel hartelijk ontvangen. Er stonden tafels klaar met allemaal lekkernijen en konden wij bestellen wat we wilden. In het zonnetje hebben wij genoten van de koffie/thee en lekkernijen.

Na ongeveer een half uur zijn wij weer op de fiets gestapt naar de laatste sponsor voor vandaag. Het Zaanse Hoekje in Zaandam. Met nog 10 km te gaan, verheugden wij ons erg op het terras en bier!

Wij hebben als afsluiting van deze geweldige dag, heerlijk nog 2 uurtjes op het terras in het zonnetje gezeten.

Teun, de eigenaar en onze sponsor van het Zaanse Hoekje verraste ons met een heerlijke bittergarnituur.

We hebben als afsluiting met een groepje nog lekker even de dag doorgesproken onder het genot van een biertje, pannenkoeken, kroketten en patat.

Wat een mooie rit met een geweldig team en top sponsoren!

Bedankt allemaal!

Geschreven door: Karin Koenekoop