ride of the Roses 2018

The I-Sec Bikers zeggen,  80 is machtig 100 is krachtig!!!

Het is zondag morgen 6u, de wekker gaat. Het is tijd om je bed uit te gaan en je klaar te gaan maken voor de Ride of de Roses. Dit is een Fiets toer voor verschillende afstanden ( 25km, 50km,80,km en de 100km) de 100km is een tocht die onder begeleiding zijn ronde rijd. Ride of de Roses verzamelt geld voor het KWF. Het is een ontbijtje nemen en op weg richting Expo Haarlem waar de start is van dit evenement. Daar aangekomen opzoek naar de rest van je team, maar liefst 9 man sterk, het werden er uiteindelijk 8 vanwege een uitvaller(Mark Beterschap). Ook dat kan gebeuren.

7 Heren die de 80 Km gingen fiets(Pascal D, Rik K, Michael W, Richard W, Bas B, Arno, Richard O).

1 heer die uiteindelijk besluit toch de 100Km te gaan fietsen, Minne K diep respect.

Na alles en iedereen bij elkaar gezocht te hebben op weg naar de hal van waaruit vertrokken word. Daar aangekomen, 5000 dames heren en ook kinderen die mee gaan doen met dit fantastische evenement. Voor mij als debutant in dit gebeuren was het meer als  fantastisch. Wat een ervaring is dat,5000 mensen op diverse soorten fietsen als het maar 2 wielen heeft en jij kan er op fietsen of steppen. Samen en allemaal fietsen voor het goede doel. In 1 woord Mega geweldig gewoon. Om kwart over 10 vertrok Minne voor de 100Km en om klokslag half 11 gingen wij op weg, 80Km voor 16u binnen zijn. Het is een uitdaging. Maar wat was het gaaf om te doen, wetende waar voor je het doet. Het eerste uur daarin werd iets meer als 21Km afgelegd, windje tegen. Een lekker tempo van ongeveer 24Km per uur.  Samen kletsen over van alles, het weer, de route, de snelheid omdat je wel rekening moet houden met de ongetrainde mensen. Alles ging heerlijk en overleg was er zoals het hoort te zijn, klasse daar voor en mijn complimenten voor de samenwerking. De tocht was geweldig geen gekke rare dingen, lekke banden oid.  Na een 30 a 35 Km sloeg  de vermoeidheid toch wel enigszins toe maar stug gingen we verder. Een ieder op zijn tempo en zijn eigen niveau en vooral eigen wijze. Om 15u kwam Minne binnen met de 100Km ongeveer een kwartier later kwam de groep van 80Km binnen. Met zijn alleen hebben we het geflikt, ik ben trots op de mannen en op mijn eigen prestatie. Ik wil graag het I-Sec bike team bedanken voor deze geweldige ervaring. Voor mij persoonlijk gaan er nog meer volgen dat weet ik zeker. Ik hoop tot snel en dat er vele collega`s mogen volgen om dit fantastische evenement te mogen fietsen, volgend jaar start de ride of the roses in GOES!!! Just be there en doe mee.