FIETSEN TEGEN DIABETES (TOTAALOPBRENGST BIJNA 30.000 EURO)

Wat een prachtige route!!

De dag

Na een uurtje rijden kwam ik aan bij de startplaats in Harderwijk. Omgekleed, fiets in orde en op naar de startlocatie. In tegenstelling tot de verwachting was het prachtig fietsweer. Een strakblauwe hemel, bij start een graadje of 12 en weinig wind.

De vriendelijke vrijwilligers gaven de route en het startnummer en wensten mij succes. Dat had ik ook wel nodig, mijn langste rit was 68 km en dat was ergens in april dit jaar…Met de rem er op (ook een beetje echt, want mijn voorneem liep toch nog wat aan J) vertrokken. Vanuit de start op weg naar Ermelo en daarna naar Garderen. De rest van de route zie je op het plaatje.

De mensen die de route hadden uitgezet hebben fantastisch werk geleverd. Nergens lange rechte wegen, en veel glooiing. De verzorgingsposten kwamen telkens op tijd, top!! De echte hoogtepunten waren bij Hoog Soeren, rondom Radio Kootwijk en de mooie bossen en heide bij Vierhouten.

Uiteindelijk na 130 met een gemiddelde van 25 km per uur waar ik stiekem best trots op ben heel prettig onthaald in Harderwijk. Mijn lieve sponsors Brenda, Ron en Marjolein, Joke en Paula, bedankt!!

Misschien iets om met onze fietsclub BNWL te gaan rijden volgend jaar?